pizza´s uit een steenoven


Pizzeria di firenze

Bij de ingang van pizzeria di firenze liggen blokjes hout opgestapeld. Het is duidelijk: bij pizzeria di firenze wordt je pizza gebakken in een authentiek hout gestookte steenoven. Jarko Fierens: “We zijn blij dat we geïnvesteerd hebben in deze steenoven, want je proeft het echt wel of je pizza gebakken is in een oven die met hout gestookt is”. 

De kwaliteit van de pizza’s is uitstekend en de gevarieerde smaken zijn verrukkelijk. De pizzabodems zijn luchtig, bros en krokant. “In Italië zijn ze niet lekkerder”, schrijven meerdere gasten van di firenze. 


Alle populaire pizza’s en de ‘pizza van de maand’ kunnen zowel groot als klein besteld worden. Jarko Fierens: “Er zijn nu eenmaal grote en kleine eters en kinderen. Als onze gasten ook een voorgerecht en een nagerecht wensen, hebben ze soms genoeg aan een kleine pizza als hoofdgerecht. We willen graag iedereen ‘op maat’ voorzien van onze heerlijke Italiaanse gerechten. 

Buon appetito!

Proef Italie 

Pizzeria di firenze en Italiaans restaurant il gallo liggen naast elkaar in het ‘eetstraatje’ van Westenschouwen. Bij il gallo kun je huisgemaakte Italiaanse gerechten eten en bij di firenze heerlijk krokante pizza’s. Maar in de praktijk blijkt echter dat als je aan tafel zit bij pizzeria di firenze, je ook gerechten van de kaart van restaurant il gallo mag bestellen. Het staat ook op een ‘heerlijk nostalgisch’ krijtbord geschreven. 

Pizza´s

We hebben een groot assortiment steenover pizza´s. Je kunt verder ook zelf je pizza samenstellen. De pizza Margherita is de basis, de rest bepaal je zelf, klein of groot. 

Vegetarische gerechten

Ons assortiment vegetarische gerechten is zeer uitgebreid. Van voorgerechten tot diverse hoofdgerechten.